DMK- ENTSYYMITERAPIA, KONSEPTI JOKA UUDISTAA IHOSI

DMK- entsyymiterapia on täysin uniikki ja ainutlaatuinen hoitomenetelmä. DMK- ihonhoitokonsepti jäljittelee ihon omaa biokemiaa. Hoito aktivoi ihon omat entsyymit sekä kuntouttaa ihon toimimaan nuoren ja terveen ihon tavoin. Tehostaa verenkiertoa ja hapensaantia, parantaa lymfan toimintaa sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa, myrkkyjä ja vapaita radikaaleja. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu, jolloin ihosta tulee tasainen ja kaunis.

 

REMOVE, REBUILD, PROTECT, MANTAIN ( poisto, jälleenrakennus, suojaus, ylläpito )

1. POISTO

Ihon pinnalta poistetaan kuollut solukko, sekä muut ongelmat jotka aiheuttavat mm. kuivuutta, juonteita, tukkeumia ja ihon epätasaisuutta. DMK hyödyntää entsymaattista hydrolysaatiota. Tämä menetelmä muuttaa kuolleen solumateriaalin heikoksi hapoksi ja huuhtelee sen pois kudoksista, jolloin uudet ihosolut pääsevät nousemaan ihon pintaan.

2. JÄLLEENRAKENNUS

Ihon toiminnot optimoidaan uudelleen. Ihoa kuntoutetaan hyödyntämään oma potentiaalinsa ja saavuttamaan optimaalinen toimintansa. Ihosolujen elinikä pitenee ja iho saavuttaa nuorekkaan ulkonäön. DMK:n öljyt, seerumit, hoitosuihkeet ja voiteet vaikuttavat suoraan ihosoluissa ainutlaatuisen " direct deliverdy", eli transdermaalisen kuljetusmenetelmän ansioista. Tämän ansiosta ihon happovaippa pysyy vahvana ja iho on kosteutettu,vahva ja kiinteä.

3. SUOJAUS

Iho suojataan ympäristön haittatekijöiden vaikutuksilta. Näitä ovat mm. auringonvalo, vapaat radikaalit, glykaatio sekä muut ulkoiset tekijät jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista.

4. YLLÄPITO

Ihon hyvinvointia ylläpidetään DMK Skincare- kotihoitotuotteilla. Kotihoitotuotteet pidentävät ammattihoidolla saatuja tuloksis. DMK:n kotihoitotuotteet tarjoavat elinikäisen ihonhoito-ohjelman, joka on helppo ottaa osaksi arkea.

 

MILTÄ HOITO TUNTUU?

Entsyymiterapian aikana ihossa tuntuu painetta ja säännöllistä sykkivää tunnetta. Ääreisvetrenkierron hiussuonet laajenevat, tukkeutuneet hiussuonet huuhtoutuvat. Suonet vahvistuvat ja kuljettavat paremmin happea ja ravinteita mitokondrioille. Hiussuonten laajeneminen saa aikaan plasmaattisen vaikutuksen, joka näkyy hetkellisesti ihon pinnalla kartastona. Ilmiö katoaa muutamien minuuttien jälkeen, mutta tervehdyttävät vaikutukset syvällä kudoksessa kestävät pitkään.

 

KENELLE?

* löystynyt, eloton iho

* ikääntynyt iho, rypyt ja juonteet

* hyperpigmentaatio

* perioraalidermatiitti

* herkistynyt iho

* akne

* rosacea, couperosa

* ihon kunnon säilyttäminen

 

 

 

 

Haluatko uutiskirjeen Anumarin tärkeimmistä tapahtumista, uutuuksista ja eduista? Jätä sähköpostiosoitteesi* kenttään.