Soft Plasmalifting

Mikä soft plasmalifting?

Soft Plasmalifting on plasmateknologiaa hyödyntävä kiinteyttävä ja napakoittava hoitomuoto asiakkaille, jotka kaipaavat jo kiinteyttävää lifting-tehoa mutta eivät vielä toipumisaikaa vaativia radikaalimpia hoitoja. Hoito voidaan tehdä koko kasvoille ja kaulalle tai kohdistaa vain paikallisille ongelma-alueille. Toisin kuten plasmakynähoidossa, Soft Plasmaliftingissä ihoa ei rei’itetä plasmasalamalla, vaan vaikutus saadaan aikaan laajempien ja hellävaraisempien hoitopäiden avulla. Plasmateknologian vaikutuksesta kollageenin tuotanto aktivoituu, mikä näkyy ihon välittömänä napakoitumisena ja neljän viikon kuluessa esiin tulevana kiinteytymisenä. Hoito myös edistää siinä käytettyjen vaikuttavien aineiden imeytymistä, minkä huomaa ihon heleyden ja hyvinvoinnin lisääntymisestä.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Soft Plasmalifting alkaa ihon kemiallisella kuorinnalla, jonka jälkeen ihoon avataan mikroskooppisia kanavia laitteen hoitopään avulla. Seuraavassa vaiheessa ihoon imeytetään tehohoitoaineita, jonka jälkeen juonteita voidaan hoitaa vielä kohdistetusti. Soft Plasmalifting on kivuton hoito, joka aiheuttaa korkeintaan nopeasti rauhoittuvaa pientä punoitusta ja kevyttä kihelmöintiä.

Milloin, kenelle, koska?

Soft Plasmalifting suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona 2-4 viikon välein. Toipumisaikaa ei tarvita, sillä ihoon ei tule mustelmia, turvotusta eikä rupia ja sen voi meikata heti. Pisin Soft Plasmalifting-hoitokokonaisuus (kasvot ja dekoltee) kestää noin kaksi tuntia. Osahoidot vievät puolisen tuntia. Soft Plasmalifting -hoidon jälkeen ei voi ottaa aurinkoa kolmeen päivään. Hoidon kohteita ovat mm.

  • veltostuneet kasvot ja dekoltee
  • silmänseudun harakanvarpaat
  • ryppyiset alaluomet
  • huulijuonteet ja kapeat huulet
  • kaksoisleuka