Hoidettu iho on elinvoimainen ja näyttää kauniilta kaiken ikäisenä.

​​Helena Lapinkairan luotsaama Anumari on erikoistunut aikuisen vaativaan ihonhoitoon. Helena haluaakin sukeltaa tarjoamillaan hoidoilla aina pintaa syvemmälle - oikea ja tehokas hoito lähtee pinnan alta ja vaatii sekä aikaa että kärsivällisyyttä.

Sama sinnikkyys ja ahkeruus on Anumarin pitkäikäisyyden salaisuus. Leppävaaran pitkäaikaisin kauneus- ja hiushoitola on kehittynyt vuosien varrella huimasti vastaten kauneusalan nopeaan muutokseen. Siellä on saatu aikaan näkyviä muutoksia jo reilusti yli 37 vuotta, ja edessä on lisää uusia innovaatioita ja tehokkaita tuloksia.

_ _ _

Mutta mistä kaikki alkoi?

Kun vastavalmistunut Helena Lapinkaira käveli vuokrattavana olevan liikehuoneiston ohitse, syntyi päätös yrittäjyydestä samantien. Päättäväisesti hän käveli sisään liikkeeseen ja kysyi, keneltä voisi tilan vuokrata itselleen.

Tuosta kysymyksestä sai alkunsa Anumarin tarina ja Helenan tie kohti vankkaa ammattitaitoa.

Yrityksen alkuvaiheessa yritys lähti kasvamaan ja kehittymään aktiivisen tekemisen ansiosta. Innokas ja päättäväinen tuore yrittäjä kiersi esittelemässä toimintaa muun muassa vanhusten päiväkerhoissa sekä äiti-lapsikerhoissa. Mainoksia Helena kiersi jakamassa postiluukkuihin jalkaisin, parhaimpana viikonloppuna jopa 15 000 kappaletta.

  Sunnuntait menivät pestessä hoitolan pyykkejä, ja lisäoppia haettiin lukuisista eri koulutuksista ja seminaareista ulkomaita myöten.

   Palo kehittyä oli kova, eikä kehittyvä ja tuloksia tekevä ote ole jäänyt vuosien varrelle, vaikka ajat ja yritys ovatkin muuttuneet.

 

“Tärkeintä työssäni on ymmärtää asiakkaiden todellinen ihonhoidon tarve - sekä jatkuva opiskelu ja uusien ideoiden kehittäminen ajan hermoilla pysyäkseni.” (Helena)

_ _ _

Yritys hioutuu kuin timantti - yksi kulma kerrallaan. 

Yrityksen alkuaikoina Anumari tarjosi ne peruspalvelut, joita kosmetologikoulussa opetettiin, ja valikoima oli suuri käsi- ja jalkahoitoja myöten. Lisäkoulutusten ja yrittäjyysvuosien myötä Helena alkoi kuitenkin hiomaan Anumarista tehokkaampaa ja vaativampaa ihonhoitoa tarvitsevien asiakkaiden luottopaikkaa.

Muutaman kerran yrityksen kehittymistä on edesauttanut myös sattuma. Vuonna 2014 tulipalo tuhosi kerrostalon, jossa myös liikehuoneisto sijaitsee. Toiminnan ihmisenä Helena ei jäänyt odottelemaan, vaan päätti ottaa yli vuoden kestäneestä tulipalosaneerauksesta kaiken hyödyn irti ja kouluttautui erikoiskosmetologiksi. 

“Vastoinkäymiset ovat hyvä paikka kehittyä.”

Samalla tehtiin myös brändiuudistus, jolloin yritys sai oman värimaailman, painotuotteet sekä hoitolan uuden ulkoasun ikkunateippauksineen. Sattuman myötä kaikki loksahti kohdalleen, ja vastoinkäymiset ovat Helenan asenteen mukaisesti vain hyviä paikkoja kehittyä.

Myös kauneudenhoitoala kokonaisuudessaan on kehittynyt vuosien saatossa suurin harppauksin, ja selvitäkseen mukana kilpailussa, on myös itse kehityttävä jatkuvasti. 

Erityisesti Helenan kiinnostus vaativampiin ja medikaalisiin hoitoihin, joissa mennään pintaa syvemmälle, on vain lisääntynyt vuosien varrella. Ansioista on saatu myös tunnustusta, kuten vuonna 2017 Suomen Environin ja Des Fernandesin myöntämä Suomen Environ Uranuurtajan palkinto.

"Vaikka takana on jo ansiokkaat 37 vuotta yrittäjyyttä, riittää innovatiivisella ammattilaisella jälleen uusia ideoita tulevaisuuden varalle." 

 

Jatkuva kehittäminen ja sinnikkyys takaavat Anumarin asiakkaille parhaan mahdollisen tehon ihonhoitoon. Hoidot eivät Helenan mukaan sovi kuitenkaan hätähousuille, vaan ihanteellisen lopputuloksen saaminen vaatii tehokasta, mutta pitkäjänteistä sitoutumista niin koti- kuin hoitolahoitoihin. 

Iho vaatii aikaa myös uusiutumiselle, jotta hoidot voidaan toteuttaa turvallisesti ja tuloksekkaasti. Ihonhoito vaatii malttia ja kestävyyttä - samoin kuin menestyksekkään yrityksen kasvattaminen.

_ _ _

 

 

Sinua palvelee

Helena Lapinkaira

  • 1986 SKY-CIDESCO- Kosmetologi
  • 1995 Kampaaja
  • 2015 SKY-ERIKOISKOSMETOLOGI 
  • 2018 Syventävä kauneudenhoito ja ihon lääkinnällinen hoito kosmetologin näkökulmasta

 

  • 2017 Keskuskauppakamarin kultainen ansiomerkki.
  • 2017 Suomen Environin ja Des Fernandesin myöntämä Suomen Environ Uranuurtajan palkinto

Kauneus- ja hiushoitola Anumari on Suomen pitkäaikaisin Environ-hoitola.

 

 

 

 

Tervetuloa!