Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10§

Rekisterinpitäjä​
Kauneus- ja Hiushoitola Anumari
Konstaapelinkatu 3 A
02760 Espoo
p. 09 541 7357
Y-tunnus 06838621

Rekisteriasioista vastaava henkilö
Yrittäjä Helena Lapinkaira
p. 040 565 4220
helena.lapinkaira@kolumbus.fi

Rekisterin nimi
Kauneus- ja Hiushoitola Anumarin online-ajanvarauksen eli Booksalon-palvelun sekä Kauneus- ja hiushoitola Anumarin asiakasrekisteriin tietonsa luovuttaneiden rekisteriseloste.

Rekisterin käyttötarkoitus
Booksalon-palvelun asiakasrekisterin käyttötarkoitus on Booksalon-palvelun asiakasrekisterin luominen ja käyttäminen asiakkaiden palvelemiseksi sekä asiakkaiden ajanvarausten arkistointi ja välittäminen Kauneus- ja hiushoitola Anumarille. Tietoja voidaan käyttää myös Booksalon-palvelun toiminnan kehittämiseen ja anonyymisti tilastollisiin tarkoituksiin.

Kauneus- ja hiushoitola Anumarin asiakasrekisteriä käytetään asiakkaiden tavoittamiseen tarvittaessa hoitojen välillä.  Rekisteriä voidaan käyttää myös markkinointiin, mikäli käyttäjä on antanut siihen luvan.

Rekisterin tietosisältö
Booksalon-palvelun asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot asiakkaasta:
– nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
– tiedot palvelun kautta tehdyistä ajanvarauksista
– hoitojen maksuhistoria

Kauneus- ja hiushoitola Anumarin asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot asiakkaasta:
– nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
– yleisluontoinen kuvaus asiakkaan ihonhoitotottumuksista
– tiedot asiakkaan ostamista ihonhoitotuotteista
– suostumus / kieltäytyminen saada suoramarkkinointia

Säännönmukaiset tietolähteet
– Booksalon-palvelun asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta itseltään ajanvarauksen yhteydessä (nettilomake osoitteessa https://www.booksalon.fi/user/register)
– Kauneus- ja hiushoitola Anumarin asiakasrekisteritiedot saadaan asiakkaalta itseltään hoitokäynnin yhteydessä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Booksalon-palvelun asiakasrekisterin henkilötietoja luovutetaan ajanvarauksen yhteydessä Kauneus- ja hiushoitola Anumarille tai Kauneus- ja hiushoitola Anumarin tiedustellessa rekisteröityneen henkilön ajanvaraukseen liittyviä tietoja esimerkiksi epäselvissä tapauksissa. Tietoja ei luovuteta muille kuin Kauneus- ja hiushoitola Anumarille sen ja rekisteröityneen välisen sopimuksen täyttämisen vuoksi. Kauneus- ja hiushoitola Anumarin asiakasrekisterin tietoja ei luovuta kolmansille osapuolille.

Evästeet
Anumarin verkkokauppa käyttää evästeitä ostoskorissa sekä käyttäjän kirjautumisessa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Kummankaan rekisterin tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tarkastusoikeus
Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Booksalon-palvelun ja Kauneus- ja hiushoitola Anumarin asiakasrekisteriin on hänestä talletettu. Rekisteröity voi pyytää rekisterinpitäjää poistamaan häntä koskevat tiedot em. rekistereistä sekä pyytää poistamaan hänet suoramarkkinoinnin piiristä. Rekisterin tarkastus- tai poistopyynnön voi esittää henkilöllisyystodistusta vastaan osoitteessa Kauneus- ja Hiushoitola Anumari, Konstaapelinkatu 3 A, 02760 Espoo.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Molempien rekisterien käyttö edellyttää rekisterinpitäjän oman sisäisen tietoverkon käyttäjäoikeuksia (käyttäjätunnus, salasana ja käyttöoikeustaso). Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Rekisterin käytöstä pidetään lokia, johon jää merkintä jokaisesta sisäsäänkirjautumisesta. Palvelin sijaitsee Suomessa lukituissa tiloissa, joissa on murtosuojaus, murtohälytys ja kulunvalvonta.