TALLINNAN TERVEYSMATKA

10.03.2023
  • Tallinnan Terveysmatka, Vitamiinit ja antioksidantit,
  • Hyvinvointi

Tallinnan terveysmatka - matka energiseen elämään alkoi maaliskuisen auringonpaisteen saattelemana.
Matkaa oli soviteltu useamman kerran ja nyt se toteutui. Päivältä odotettiin paljon, moni asia askarrutti ja jännitystä oli sopivalla tavalla. Ravinnotta edellisestä illasta, joten nälkä ilmoitteli olemassaolostaan. Tällainen terveysmatka sopii jokaiselle omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, tuo nälän tunne oli nyt sivuseikka ja aamiainen/lounas tulisi heti tutkimusten jälkeen.


Merimatka menikin nopeasti neljän naisen keskustellessa kaikenlaisista asioista ja Tallinnan terminaalissa meidät vastaanotti ravitsemusneuvoja, sairaanhoitaja Julia Gedike, joka terveysmatkan oli meille räätälöinyt. Kahdeksanpaikkainen minibussi odotteli terveysmatkalaisia pysäköintialueella.
Sekä minibussi että Julia olivat käytössämme koko terveysmatkan ajan. Kaikki oli loppuun asti ajateltu, järjestelyt olivat täydellisesti tehty. Siirtyminen paikasta toiseen ei olisi voinut helpompaa olla!
KOHTI TUTKIMUKSIA 

Automatka kohti Confido Meditsiinikeskusta alkoi. Confido on Viron suurin yksityinen lääkärikeskus, joka on sitoutunut huolehtimaan asiakkaidensa terveydestä ja hyvinvoinnista tukemalla pitkää ikää ja mahdollisimman hyvälaatuista arkea. Kyllä tuntui turvalliselta hakeutua tutkimuksiin missä nähdään ihmisen terveys kokonaisuutena.


Confido Meditsiinikeskuksen laboratoriosta olimme valinneet etukäteen itseämme kiinnostavat laboratoriopaketit, sekä sen jälkeen tehtävän ylä-alavatsan ultraäänitutkimuksen.


Allekirjoittanut valitsi täyden paketin: Täydellinen verenkuva, D-vitamiini, ferritiini, rauta, transferritiini saturaatio, keruloplasmiini, CPR, pitkäaikainen sokeri, paastosokeri, insuliini, kreatiini, ALAT, ASAT, AFOS, GT, kolesteroli (HDL, LDL), triglyseridit, TSH, vT4, vT3, TPOab, B-12-TC2 ja B9-vit seerumista, homokysteiini, bilirubiini, eosinofiilinen kationinen proteiini, valkuainen, albumiini, natrium, kalium, kloridi, lasko, urea, virtsahappo, DHEAS.

Lisätutkimuksista valitsin vielä: Helicobakter pylori vasta-aineet verestä (IgG, IgA) sekä Omega3/Omega6 rasvahappojen mittauksen. Minulla on lisääntynyt riski perimänä sairastua sepelvaltimotautiin ja vierailipa kuningas Alzheimer- tautikin perheessäni, joten erityisen paljon odotan Omega-arvojen tulosta. Omega-3 indeksin olisi oltava yli 8% jotta se on hyvä, ja Omega-6/Omega3 suhde enintään 4% ollakseen hyvä.

Vatsan ultraäänitutkimuksessa tarkistettiin sappirakon, haiman, maksan,munuaisten ja virtsarakon rakenne sekä poissuljettiin kivet. Pienen odottelun jälkeen radiologin lausunto tutkimuksesta tuli mukaan.

Laboratoriotulokset tulevat Synlabilta, jotka eivät tätä kirjoittaessani ole vielä tulleet.

Nyt selviää yhdellä kertaa vitamiini- ja hivenainepuutokset ja UÄ- tutkimuksessa sisäelinten hyvinvointi.

Lisätutkimuksia oli mahdollisuus lisätä pakettiin paljon, mm: kilpirauhasen ultraäänitutkimus, luomien tarkastus ihotautilääkärillä, gynegologin vastaanotto (sis.UÄ), närästyspaketti (helicobakter p, gastriini, pepsinogeeni), parasiittien IgG vasta-aineet verestä, F-ParaNho ulosteen parasiitit, suolistobakteeri analyysi GI MAP, piilevän ruokaintoleranssin testi(verikoe), hiusten hivenaineanalyysi, kortisoli syljestä, 4 annosta.


CONFIDO MEDITSIINIKESKUS Veerenni 51, 10138 Tallin, Viro

📞 +372 629 9277

info@confido.ee  

 

LOUNAALLE NOP, paikallista luomuruokaa

 

Kiertoajelun jälkeen minibussimme kuljetti meidät lounaalle. Ravintola NOP eli Neigborhood Organic Plase osoittautui loistovalinnaksi. Ruoka oli maukasta ja edullista. Tunnelma rentoa, palvelu erinomaista. Lounasmenu vaihtoehtoja listalla oli monia, luomua niin paljon kuin mahdollista, gluteenitonta ja laktoositonta sekä toiveetkin huomioidaan. Vegaanitkaan eivät pety.

NOPin luomupuodista ryhmäläisten matkaan lähti vihreää tattaria, mysliä ja kuivattuja marjoja. Suosittelen varustautumaan kunnon kassilla, niin paljon terveellistä ja ravitsevaa ostettavaa olisi ollut. Tätä paikkaa ei kannata ohittaa!


NOP Café & Shop , J.Köleri 1, 10150 Tallinn, Viro  (lähellä Kadriorgin puistoa).

📞+372 603 2270

hei@nop.ee 

 

SUOLAHUONE HALOSLounaan jälkeen meidät kuljetettiin HALOS-Suolaterapiaan. Suojamyssyt päähän ja pussit jalkoihin, peitto kainaloon ja säkkituolista sopiva patja. Suolakammion seinät ja lattia oli päällystetty vuorisuolalla. Suola parantaa ilmanlaatua ja toimii ionisaattorina. Kammioon suihkutetaan natriumkloridiliosta jolloin pienenpienet hiukkaset pääsevät ihmisen hengitysteiden syvimpiin osiin. Tällä on erittäin tervehdyttävä vaikutus vaikkei sinulla olisikaan minkäänlaisia oireita. Suolaterapia aktivoi kehon omia voimia.

Suolahuoneen indikaatiolista on hyvin pitkä, eikä se pääty hengityselinten sairauksiin. Siitä hyötyvät kaikki.

Jos et ole koskaan kokeillut, suosittelen lämpimästi.


Aikainen herätys Suomessa, merimatka, Confido- keskuksen tutkimukset sekä erittäin maukas lounas saivat jokaisen silmät sulkeutumaan. Luulen että meistä kaikki kävivät kevyesti untenmailla. Natriumkloridilla kyllästetty ilma ja kammion miellyttävä lämpötila jouduttivat torkahtamista taustamusiikista puhumattakaan. HALOS - suolahuoneen jälkeen olo tuntui virkeältä ja energiseltä, väsymyksestä ei ollut enää tietoakaan.

HALOS , LIIVALA 40, 10132 Tallinn, Viro

📞 +372 5803 7373

info@halos.ee

 


 REVIV - IV-Terapiat - Henkilökohtaiset terveyscocktailit


Suolahuoneesta IV-terapiahoitolaan. Tämä oli matkan odotettu kohokohta!

REVIV-Tallinn jossa on mahdollisuus saada suonensisäisesti annettuja vitamiini-, hivenaine-, mineraali- ja elektolyyttihoitoja.

REVIV- terapiahoitolassa työskentelevät lääkärit ja sairaanhoitajat. Saimme informaatiota perinpohjaisesti heidän toiminnastaan ja toimitavoistaan. Tietoa tuli hyvin paljon, olimme siis osaavissa käsissä. Täällä pidetään jokaisesta hyvää huolta. Suomessa olimme jo tutustuneet etukäteen hoitoihin joita täältä saisi, niin paljon jokaista osallistujaa tämä osuus terveysmatkasta kiinnosti. Oli valmiita paketteja sekä yksilöityjä paketteja. 

Vitamiinit, antioksidantit sekä hivenaineet aiheuttavat aina paljon mielipiteitä, kaikenlaisia. Yksi ilmoittaa oman lautasmallinsa olevan täydellinen, toinen elää vain terveellisesti, kolmannella on hyvät geenit, neljäs syö vain muiden äitien valmistamaa ruokaa eikä välitä transrasvoista…..jne….jne. Aina löytyy oman elämänsä teräsmies joka ei tarvitse yhtään vitamiinia tai lisäravinnetta.

Minä tarvitsen. Minulle sopii huonosti useimmat viljat, terveellisistä kasviksista raakana eivät sovi ruusukaali, parsakaali, valkokaali, lehtikaali, punakaali, purjosipuli eivätkä pavut. Mitä vihreämpi on vihannes, sen varmemmin olo on kuin ilmapallolla - naru perään ja taivaalle. Vatsani ei siedä myöskään omenaa, päärynää eikä yleensäkään korkeita määriä fruktoosia, parasta välttää myös jalostettuja ruokia. Maitotuotteita maltillisesti. Terveellisistä pähkinöistäkin vain harvat. Eikä ikäkään ole enää mikään etu. Ruoansulatuskanavassa saattaa olla imeytymishäiriöitä, tai sapen laadussa.

Sappi mm. aktivoi haiman entsyymejä ruoansulatuksessa, poistaa huonoa kolesterolia, auttaa vitamiineja imeytymään, vastaa detoksista - lääkkeet, antibiootit, hormonit. Henkilöillä joilla on ”hyvä” sapenlaatu ei ole loisia, helicobacter pyloroidia tms.

 Teen yrittäjänä pitkää päivää, joka vaatii veronsa kehon kaikista voimalähteistä. 

Jokaisen keho tarvitsee antioksidantteja joka päivä! Keho ei tuota niitä itse, mutta kukin valitkoon kultaisen keskitiensä.

 Miksi REVIV-IV- terapiahoitola? Haluan maksimoida hyvinvointini ja ennaltaehkäistä mahdolliset tulevat terveysongelmat. 


Kun antioksidantit ja vitamiinit tulevat IV-terapian kautta, antaa se pitkäaikaisen hyödyn keholle. Tottakai ylimääräinen tulee pissan mukana pois, mutta niin tulee pillereistäkin joiden imeytyvyys on ehkä 20%-30%. Tällä tavalla pystyn maksimoimaan kaiken hyödyn itselleni, sisäisesti ja ulkoisesti.

IV-terapia antioksidanttihoidoksi valitsin 2400mg Glutationia + 300mg N-asetyylikysteiinia + 500mg C- vitamiinia +  B1-9 ryhmän vitamiinit. 

Käynti REVIV IV- terapiassa ei jäänyt viimeiseksi kerraksi. Syksyllä uusintakäynti ja sitä ennen Confido Meditsiinikeskuksen laboratorioon vielä piilevän ruokaintoleranssin verikokeeseen koska 176 ruoka-aineen testi on houkutteleva, sekä hiusten hivenaineanalyysiin. Minullahan nuo hiusten kantasolut katosivat varhain, siksi tuo hopeanharmaa pää.

Paluumatkalla kertasimme päivän tapahtumia. Jokaisen posket punoittivat, olo oli levollinen ja iho näytti erityisen hyvältä. Kahden tunnin laivamatka meni taas kuin siivillä. Tästä on hyvä lähteä uuteen viikkoon.

 

Reviv Tallinn, Tartu mnt. 25, Tallinn

Novira Plaza

📞 +372 5348 0005

tallinn@revivme.com 

 

 JULIA GEDIKE  Ravitsemusneuvoja, sairaanhoitaja Tallinnan Terveysmatkojen suunnittelija

Matkan suunnittelu käynnistyi löydettyäni Julian erittäin informatiivisen IG- profiilin. Matkan toiveet otettiin vastaan ja terveysmatka räätäloitiin meidän ryhmälle sopivaksi. Julia oli minulle tuttu PRX_T33- biorevilisaatiohoidon kouluttajana, olin myös tutustunut hänen oppaisiin - Immuniteetin perusteet, sekä Opas Vitamiineista ja Mineraaleista -.

Ilman terveysmatkaa en olisi osannut hakeutua jatkotutkimuksiin. Enkä edes kaikkiin terveysmatkalla tehtyihin tutkimuksiin.

                                                       www.tallinnanterveysmatka.com

 

                                                     AURINKOISIA KEVÄTPÄIVIÄ☀️,

                                    Sky-Cidesco-Erikoiskosmetologi  Helena Lapinkaira