Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio elvyttää aikuisen ikääntyvää ihoa

Biorevitalisaatio on aikuista ihoa elvyttävä ja runsautta luova tehokas hoitomuoto, jossa ihon alle injektoidaan ihoa kosteuttavaa, kirkastavaa, elastisuutta lisäävää ja juonteita pehmeästi täyttävää bioaktiivista liuosta. Biorevitalisaatio voidaan tehdä alakasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Anumarin biorevitalisaatioaine

Anumarin biorevitalisaatiohoidoissa käytetään Hyalax® Light -ainetta. Hyaluronihappoon perustuvan liuoksen koostumus mahdollistaa erittäin pehmeän, tasaisen ja kontrolloidun täytön. Hyalax® Light sopii monenlaisiin esteettisiin hoitoihin, kuten kohtalaisten ryppyjen ja juonteiden korjaamiseen. Sileydestään, joustavuudestaan ja luonnollisuudestaan huolimatta Hyalax® Lightin koostumus on erittäin vakaata, eli sillä tehty lopputulos kestää ihossa pitkään.

Hyalax® Lightin HA-konsentraatio on 23 mg/ml ja sen silottava taso on +++. Geelin hyaluronihappoketjujen tasoittamiseen on käytetty BDDE:tä (9 %), jonka jäännökset ja muut ei-toivotut proteiinit ja endotoksiinit poistetaan valmistusprosessissa huolellisesti. Tämä varmistaa, että Hyalax®-täyteaineet ovat puhtaita ja turvallisia.

Täydellisesti biohajoavan Hyalax® Lightin molekyylipaino on 2,5 miljoonaa daltonia eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Hyalax® Light -täyteaineen valmistaa EU ISO 1348 -standardoitu saksalainen CITC eli Cosmetology International Trade Company GmbH.

Biorevitalisaatiohoito Anumarissa

Jo yhdellä biorevitalisaatiohoitokerralla on vaikutusta. Jotta tulos on pitkäaikainen, biorevitalisaatio tehdään sarjahoitona. Lähtötilanteesta riippuen teemme yleensä 2-3 hoitoa kahden viikon välein. Hoidon jälkeen ihossa saattaa näkyä pieniä jälkiä ja mustelmaherkille saattaa tulla lieviä mustelmia. Töihin voi yleensä palata jo seuraavana päivänä, sillä merkit piiloutuvat meikin alle.

Huomioi ennen biorevitalisaatiota

Biorevitalisaatiota ei tehdä, jos sinulla on verenohennuslääkitys. Aspiriinin ja omega-3:n käyttö kannattaa lopettaa viikkoa ennen hoitoa, sillä ne saattavat aiheuttaa mustelmia. Tulehdus, virus ja herpes ovat esteitä hoidolle. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos sitä on aikaisemmin esiintynyt. Hoitoa edeltävänä viikkona suositellaan herpestä ehkäisevää lääkitystä. Muita esteitä hoidolle ovat:

• Hoidettavan alueen haavat ja ihottuma
• Herkkyys arpeutumiselle
• Jatkuva kortisonihoito
• Raskaus, imetys
• Sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, autoimmuunisairaudet
• Metalli- tai muu implantti hoidettavalla alueella
• Syöpä
• Mielialalääkitys