ENVIRON-ERIKOISKASVOHOIDOT

ENVIRON-ERIKOISKASVOHOIDOT KORJAAVAT A-VITAMIINIVAJEEN

Lähes jokainen meistä kärsii kroonisesta A-vitamiinivajeesta. Tästä johtuen iho ikääntyy ikävuosiaan nopeammin ja siihen muodostuu muita ongelmia. Environ on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu hoitomenetelmä. ENVIRON-kasvohoidoissa käytetään korkealuokkaisia Environ-ihonhoitotuotteita, A-, E-, ja C-vitamiineja, peptidejä sekä beetakaroteenia, jotka imeytetään ihon syviin kerroksiin ionto- ja sonoforeesin ja mikroneulauksen avulla.

ENVIRON-KASVOHOITOJEN TULOKSET

ENVIRON-hoidot vaativat pitkäjänteistä sitoutumista, mutta säännöllisestä hoidosta ihon kunnon parantamisessa on kliinisiin testeihin perustuvaa kiistatonta näyttöä. Iho vastaa voimistuvaan A-vitamiinisiedätykseen ja muihin vitamiineihin muuttumalla vähitellen vahvemmaksi, joustavammaksi, sileämmäksi, kirkkaammaksi ja tasaisemman väriseksi.

Ennen Environ-hoitoja ihoa on tarpeellista siedättää A-vitamiinivoiteilla vähintään kolme viikkoa. 

 

ENVIRON-VITAMIINIHOIDOT ANUMARISSA

ENVIRON-vitamiinihoitoja saavat tehdä vain koulutuksen saaneet kosmetologit, sairaanhoitajat ja lääkärit. Hoidot parantavat ihon kollageenin- ja elastiinintuotantoa ja kosteuspitoisuutta ja normalisoivat talintuotantoa ja talirauhasten sarveistumista. Niillä voidaan myös tasoittaa ja kirkastaa ihonväriä. Kun ihon kotihoidossa käytetään lisäksi A-vitamiinia ja muita antioksidantteja, ihon ikääntymisen ja valovaurioiden hoidossa saadaan vieläkin parempia tuloksia. ENVIRON-vitamiinihoitojen tukemiseen voidaan käyttää AHA- kuorintahappoa ja ihon mikroneulausta.

ENVIRON-PEELINGIT ANUMARISSA

ENVIRON-peelingit ovat tehokkaita ja vahvoja mutta turvallisia AHA-happoja (maitohappo) ja trikloorietikkahappoja (TCA). Peeling-kuorintoja tehdään pääasiassa pimeään vuodenaikaan. Paras tulos saavutetaan 4-8 kerran sarjahoidolla ja kuorinnat voidaan yhdistää ENVIRON-vitamiinihoitoon.