HYALURON PEN

MIKÄ ON HYALURON PEN?

Hyaluron Pen lisää huulten volyymiä ja täyttää kasvojen pinnallisia juonteita viemällä ihon pinnan alle täyteainetta. Hyaluron Penin patentoitu teknologia kohdistaa täyteaineen tarkasti ihon ylimpiin kerroksiin ja kontrolloitu annostelumekanismi takaa aina oikean annosmäärän. Tämä yhdessä varmistaa Hyaluron Pen -käsittelyn turvallisuuden ja lopputuloksen luonnollisuuden. Hyaluron Pen on patentoitu ja valmistettu Saksassa.

HYALURONIHAPPOTÄYTEAINEET

Useimmat ihoon syötettävät täyteaineet perustuvat hyaluronihappoon. Se on sokerimolekyyli, jota on luonnostaan kehon kudosten soluväleissä. Myös ihossa on hyaluronihappoa, mutta sen määrä vähenee iän myötä, jolloin iho lässähtää. Hyaluronihapolla on poikkeuksellinen kyky sitoa jopa 100 kertaa oman painonsa verran kosteutta. Siksi täyteaineiden muodossa ihon alle viety hyaluronihappo silottaa juonteita ja saa ihon näyttämään runsaammalta. Hyaluronihappo hajoaa ajan myötä vedeksi ja poistuu elimistöstä täydellisesti ja luonnollisesti.

HYALAX® LIGHT -TÄYTEAINE
Anumarin Hyaluron Pen -hoidoissa käytetään Hyalax® Light -täyteainetta. Ristisidottuun hyaluronihappoon perustuva geeli saa aikaan erittäin pehmeän, tasaisen ja kontrolloidun täytön. Hyalax® Light sopii monenlaisiin esteettisiin hoitoihin kuten huulen tilavuuden lisäämiseen sekä kohtalaisten ryppyjen ja juonteiden korjaamiseen. Sileydestään, joustavuudestaan ja luonnollisuudestaan huolimatta Hyalax® Lightin koostumus on erittäin vakaata, eli lopputulos kestää ihossa pitkään.

Hyalax® Light -geelin HA-konsentraatio on 23 mg/ml ja sen ristisilottava taso on +++. Geelin hyaluronihappoketjujen tasoittamiseen on käytetty BDDE:tä (9 %), jonka jäännökset ja muut ei-toivotut proteiinit ja endotoksiinit poistetaan valmistusprosessissa huolellisesti. Tämä varmistaa, että Hyalax®-täyteaineet ovat puhtaita ja turvallisia.

Täydellisesti biohajoavan Hyalax® Lightin molekyylipaino on 2,5 miljoonaa daltonia eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Hyalax® Light -täyteaineen valmistaa EU ISO 1348 -standardoitu saksalainen CITC eli Cosmetology International Trade Company GmbH.

HYALURON PEN -HOIDON KÄYTTÖKOHTEET

• Huulet
• Nasolabiaali (nenänpielistä suupieliin ulottuvat juonteet)
• Huulten yläjuonteet
• Kasvojen alaosan muut juonteet
• Ihon paikallinen kosteutus eli biorevitalisaatio

HYALURON PEN -HOIDON ESTEET

Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on verenohennuslääkitys. Aspiriini ja omega-3-valmisteet on jätettävä tauolle 2 viikkoa ennen hoitoa. Tulehdus, virus ja herpes ovat esteitä hoidolle. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos sitä on aikaisemmin esiintynyt. Hoitoa edeltävänä viikkona suositellaan herpestä ehkäisevää lääkitystä. Muita esteitä ovat:
• Hoidettavan alueen haavat ja ihottuma
• Herkkyys arpeutumiselle
• Jatkuva kortisonihoito
• Raskaus, imetys
• Sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, autoimmuunisairaudet
• Metalli- tai muu implantti hoidettavalla alueella
• Syöpä
• Mielialalääkitys


KOTIHOITO-OHJE

  1. Turvotus ja punoitus hoidettavalla alueella on normaalia 2-3 päivää hoidon jalkeen. Voit hoitaa niitä tarvittaessa kylmähauteella ja nukkua pää hieman kohoasennossa.
  2. Hoidetulle alueelle voi tulla mustelmia, jotka häviävät muutamien päivien kuluessa.
  3. Älä juo ensimmäisen vuorokauden aikana toimenpiteestä kuumia tai hyvin kylmiä juomia.
  4. Pyri olemaan tupakoimatta 24 tuntia toimenpiteestä.
  5. Älä juo alkoholia 24 tuntia toimenpiteestä.
  6. Vältä saunaa, solariumia, uimahallia, hikoilua ja aurinkoa muutama päivä toimenpiteestä.
  7. Juo runsaasti vettä toimenpiteen jälkeisinä päivinä. Tämä edesauttaa nesteen sitoutumista hoitoalueelle.
  8. Jos tunnet holdetulla alueella ”paakkuja”, voit hieroa ihoa kevyesti sormien välissä rasvan avulla.