Kestopigmentointi

Kestopigmentointi kulmille, luomille ja huulille

Kestopigmentointi on kulmien, silmien ja huulien luonnollista muotoa korostavaa värjäämistä pitkäkestoisella väripigmentillä. Lopputulos pysyy useita vuosia, mutta vaihtelee ihon laadusta ja ominaisuuksista riippuen. Pigmentointi suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan omien muotojen, värien ja kasvojen mallin mukaan.<

Kestopigmentointi kestää kaikissa tilanteissa

Kestopigmentointi sopii henkilöille, jotka haluavat näyttää huolitelluilta tilanteissa, joissa normaali meikki ei pysy tai meikkiä ei voida käyttää. Se on ratkaisu myös niille, jotka eivät pidä ehostamisesta tai ehdi meikata. Kestopigmentointi sopii erinomaisesti meikkiallergisille ja sen avulla voidaan korjata arpia, epäsymmetrisyyksiä tai häivyttää pigmentti- ja vitiligoläiskiä. Kestopigmentointi ei silti sovi aivan kaikille. Esteinä voivat olla puudutusaineallergia, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv ja hepatiitti.

Turvalliset LaBina -kestopigmentointivärit 

Anumarissa käytetään LaBina-pigmentointivärejä. LaBina-värit täyttävät EU:n kestopigmentointiväreille asettamat laatuvaatimukset ja niiden turvallisuus ja puhtaus taataan jatkuvalla laadunvalvonnalla.