Kestopigmentointi

Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on kulmien, silmien ja huulien luonnollista muotoa korostavaa värjäämistä pitkäkestoisella väripigmentillä. Pigmentointi pysyy iholla noin 1–3 vuotta ihon laadusta riippuen. Pigmentointi suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan omien muotojen, värien ja kasvojen mallin mukaan.

Kenelle kestopigmentointi sopii?

Kestopigmentointi sopii henkilöille, jotka haluavat näyttää huolitelluilta tilanteissa, joissa normaali meikki ei pysy tai meikkiä ei voida käyttää. Henkilöille, jotka eivät pidä ehostamisesta tai eivät ehdi meikata. Kestopigmentointi sopii erinomaisesti meikkiallergisille ja sen avulla voidaan korjata arpia, epäsymmetrisyyksiä tai häivyttää pigmentti- ja vitiligoläiskiä. Kestopigmentointi ei sovi kuitenkaan kaikille. Esteinä voivat olla puudutusaineallergia, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv ja hepatiitti.

Turvalliset Goldeneye-värit 

Anumarin käyttämät Goldeneye-pigmentointivärit eivät sisällä raskasmetalleja, nikkeliä, atsovärejä, polysyklisiä aromaattisia hiiliveteyjä (PAH) eikä nitrosoamiineja (NDELA). Lisäksi ne ovat steriilejä ja täysin vegaanisia.  Saksassa valmistetut värit täyttävät kaikki EU:n kestopigmentointiväreille asettamat laatuvaatimukset ja niiden turvallisuus taataan jatkuvalla laadunvalvonnalla.