MicroGold™-mikrokanavointi 

MicroGold™ on glow-hoito

MicroGold™-mikrokanavointi on mesoterapiahoito, joka säväyttää aikuisen ihon ulkonäköä, rakennetta ja laatua. MicroGold™-hoidon tuloksena iho saa elinvoimaa ja täyteläisyyttä, pikkurypyt silottuvat, ihohuokoset supistuvat ja kasvot hehkuvat heleää glow’ta.


Miksi ja miten MicroGold™ toimii?

MicroGold™ tehdään mesoterapialeimasimella, jonka kärjessä on 20 ohutta neulaa. Leimasin täytetään skin booster -liuoksella, joka imeytyy haluttuun ihon syvyyteen neulojen uria pitkin. Hoidon turvallisuuden ja ihokontaktin steriiliyden vuoksi neulat on päällystetty 24 karaatin kullalla. Iholle yksilöllisesti sekoitettavaan FUSION Meso skin booster -liuokseen voi kuulua kymmeniä erilaisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, koentsyymejä ja kasvutekijöitä. Jos mukana on hyaluronihappoa, syntyy ihoa runsauttava efekti.


MicroGold™ "nuorentaa" nopeasti

MicroGold™ sopii parhaiten aikuiselle, +40-vuotiaalle asiakkaalle, joka haluaa nähdä nopeaa ja näkyvää ’nuortumista’ ja kaunistumista. MicroGold™-hoidon vaikutusta voidaan säädellä FUSION Meso skin boostereiden mukaan. Jokaiselle paras yhdistelmä löytyy SKY-erikoiskosmetologi Helena Lapinkairan kanssa konsultoiden.


Anumarin MicroGold™-hoidossa

Hoidon aloittaa alkukuorinta, jonka jälkeen tehdään mikrokanavointi ihoa leimasimella painellen. Koska leimasimen neulat ovat ohuita, käsittely on melko kivuton. Lopuksi iho rauhoitetaan steriilinaamiolla ja suojataan loppupäivää varten. Hoito vie noin 75–90 minuuttia hoidettavan alueen (kasvot, kaula ja dekoltee) mukaan.


Hoito-ohjeet MicroGold™-hoidon jälkeen

Älä koskettele ihoa hoitopäivänä äläkä pese kasvoja 4-5 tuntiin. Aurinkosuojan voit pyyhkiä pois vedellä. Jos mahdollista, anna seerumin vaikuttaa kasvoilla yön yli. Vältä hikoilua, saunomista ja uimista 24 tunnin ajan. Käytä muutaman päivän ajan kosteuttavia tuotteita. Suojaa iho korkealla suojakertoimella kahden viikon ajan. Vältä viiden päivän ajan happokuorintoja, voimakkaita A-vitamiinituotteita, kojic- tai atsenaliihappoja sisältäviä tuotteita ja bentsoyyliperoksidia.

 

MicroGold™ ON TURVALLINEN HOITOMUOTO

FUSION Meso skin boosterit ovat kolminkertaisen mikrosuodatuksen läpikäyneitä biologisesti erittäin aktiivisia steriililiuoksia. MicroGold™-leimasimen valmistuttaja on ruotsalainen Servita AB. Anumarissa MicroGold™-hoito tehdään hygieenisillä työtavoilla aseptisesti korkeatasoisessa ympäristössä.

  • Aktiivivaiheessa oleva akne tai Roaccutan-lääkitys viimeisen puolen vuoden aikana
  • Ekseema, dermatiitti tai ihottuma
  • Kehon tai ihon jatkuva infektio
  • Raskaus ja imetys
  • Tulehdusvaiheessa oleva ruusufinni tai aktiivinen herpes
  • Epilepsia tai vakava diabetes – verensokerin oltava vakaa
  • Taipumus keloidiarpiin eli arven liikakasvuun
  • Verenohennuslääkitys
  • Säteily- tai laserhoito hoitoalueella viimeisen vuoden aikana
  • Täyteainehoidoista tulee olla vähintään 2 viikkoa ennen hoitoa

 

Haluatko uutiskirjeen Anumarin tärkeimmistä tapahtumista, uutuuksista ja eduista? Jätä sähköpostiosoitteesi* kenttään.