Mikroneulaus


Mikroneulaus aktivoi ihon toimintoja

Mikroneulauksessa ihon epidermikseen tehdään tuhansia ohuita mikrokanavia. Anumarissa neulaus tehdään koneellisesti hoitoon parhaiten soveltuvalla mikroneulauslaitteella, hoitokärjet ovat kertakäyttöisia. Pienen pienet mikrovauriot stimuloivat ihon luonnollisia paranemismekanismeja, mikä saa ihon uudistamaan itseään tehokkaasti. Lisäksi mikrokanavat avaavat vaikuttaville aineille suoran tien ihoon, mikä moninkertaistaa aineiden tehon. Neulauksen vaikutus ihoon on hyvin konkreettinen. Säännöllisen neulauksen seurauksena iho mm. kiinteytyy, napakoituu ja silottuu ja sen väri tasoittuu.


Mikroneulaus sopii ikämuutosten ja rasvaisen ihon hoitoon

Neulaus on tehokas veitsetön hoitomuoto kaikille, jotka haluavat pitkittää ihon nuorekkuutta. Iho-ongelmista se sopii ryppyjen ja arpien häivyttämiseen, auringon vaurioittamalle iholle sekä suurihuokoisen, paksun, arpisen ja rasvaisen ihon hoitoon. Lisäksi neulausta käytetään, jos asiakkaalla on sydänsairauksia tai sydämentahdistaja tai jos hän ei muutoin siedä sähköön pohjautuvia hoitoja. Mikroneulausta ei suositella raskaana oleville, diabeetikoille eikä tulehtuneelle iholle.

Kontraindikaatioita ovat em. lisäksi:

* verenohennuslääkkeet

* kemoterapia tai sädehoito

* Roacutan lääkitys

* Autoimmuunisairaudet

* Aktiivinen herpes

* Krooniset ihosairaudet

* Sieni-infektio

* Keloiditaipumus

* Täyteaineet, 2 vkon varoaika

 

 


Huomioi ennen ja jälkeen neulauksen

Jos haluat, että mikroneulaus tehdään pintapuudutuksessa, tilaa puudute etukäteen varauksen yhteydessä. Hoitoaika pitenee 30-45 minuuttia. Anumarin puudutevoidevaihtoehdot sisältävät joko Prilocainia ja Lidocainia TAI Amethocainea, Propitocainea ja Lidocainea.

Neulaukseen jälkeen iho punoittaa ja kuumottaa. Voimakkuudeltaan yksilölliset oireet voivat kestää päivästä jopa viikkoon. Lisäksi iho kuoriutuu, mikä voi olla lähes näkymätöntä hilseilyä tai laajojen ihoalueiden selkeää irtoamista. Infektioriskin vuoksi ihoa ei toipumisen aikana saa näpelöidä eikä meikata. Meikkiä ei suositella edes hoitoa seuraavana päivänä tai kunnes iho on kunnolla rauhoittunut. Sarjahoidot varataan 3-4 viikon välein, jotta iho toipuu kunnolla edellisestä hoidosta.