Nanoneulaus 

Nanoneulaus on glow-hoito

Nanoneulaus eli nanopunktiointi on mesoterapiahoito, joka säväyttää aikuisen ihon ulkonäköä, rakennetta ja laatua. Nanoneulaus hoidon tuloksena iho saa elinvoimaa ja täyteläisyyttä, pikkurypyt silottuvat, ihohuokoset supistuvat ja kasvot hehkuvat tuntuvaa ja välittömästi näkyvää glow’ta.


Miksi ja miten Nanoneulaus toimii?

Nanoneulaus tehdään NanoPen-nanoneulauslaitteella, jossa käytetään kertakäyttöisiä nanopatruunoita, joka koostuu hoitokärjestä ja säiliöstä. Säiliöön laitetaan haluttu meso- cocktail ja puhdas Hyaluronihappo. Hoidon aikana NanoPen- laite annostelee suoraan säiliöstä meso- liuosta hoitopään kautta ihoon. Hoitopään neulat ovat valmistettu medikaalisesta ruostumattomasta teräksestä ja jokaisen patruunan neulalevy koostuu 137 mikroskooppisista pyramidin kaltaisista neuloista. Nanoneulat läpäisevät kevyesti epidermiksen luoden pinnallisen ja kontrolloidun läpäisyn ihoon luoden tuhansia nanokanavia. Transdermaalinen meso- cocktail kulkeutuu suoraan säiliöstä luotuihin nanokanaviin. Nanopunktioiden suuri määrä parantaa huomattavasti meso- coctailien ravintoaineiden ja muiden hyödyllisten ainesosien imeytymistä ihoon perinteisiin mikroneulaushoitoihin verrattuna. Neulasyvyyden rajoittamisen ansiosta hoidossa ei esiinny lainkaan verenvuotoa tai kipua.

Iholle yksilöllisesti sekoitettavaan FUSION Meso-coctail -liuokseen voi kuulua kymmeniä erilaisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, koentsyymejä ja kasvutekijöitä. Kun mukana on hyaluronihappoa, syntyy ihoa runsauttava efekti. Nanoneulauksessa käytetään vain steriilejä meso- cocktaileja!


NanoPen- neulaus "nuorentaa" nopeasti

Nanoneulaus sopii parhaiten aikuiselle, +40 - vuotiaalle asiakkaalle, joka haluaa nähdä nopeaa ja näkyvää ’nuortumista’ ja kaunistumista! NanoPen -hoidon vaikutusta voidaan säädellä FUSION Meso- cocktailien mukaan. Jokaiselle paras yhdistelmä löytyy SKY-erikoiskosmetologi Helena Lapinkairan kanssa konsultoiden.


Anumarin NanoPen- hoidossa

Hoidon aloittaa kaksoispuhdistus ja kuorintaliuos, joista löytyy vaihtoehtoja. Ihon pinta desinfioidaan, jonka jälkeen kertakäyttösäiliöön sekoitetaan meso-coctail + Hyaluronihappo ja tehdään nanokanavointi kasvojen ja kaulan iholle. Nanoneulaus- hoidossa käytetään yhteensä 5ml meso-coctaileja kasvoille ja kaulalle. Lopuksi sivellään nestemäinen naamio, jonka päätteeksi iholle levitetään suojavoide. 


Hoito-ohjeet NanoPen-hoidon jälkeen

Älä koskettele ihoa hoitopäivänä äläkä pese kasvoja 4-5 tuntiin. Aurinkosuojan voit pyyhkiä pois vedellä. Jos mahdollista, anna meso-coctailien vaikuttaa kasvoilla yön yli. Vältä hikoilua, saunomista ja uimista 24 tunnin ajan. Älä käytä neulauspäivänä meikkiä. Suojaa iho voiteella jossa on suojakerroin. Vältä viiden päivän ajan happokuorintoja, kojic- tai atsenaliihappoja sisältäviä tuotteita ja bentsoyyliperoksidia.

 

NANO-PEN NANONEULAUS ON TURVALLINEN HOITOMUOTO

FUSION Meso cocktailit ovat kolminkertaisen mikrosuodatuksen läpikäyneitä biologisesti erittäin aktiivisia steriililiuoksia. Ne ovat valmistettu farmaseuttisista aktiivisista ainesosista ja WFI- vedestä, jota käytetään injektiovalmisteissa ( WFI= Water for injektion ).  Isotoniset koostumukset ovat täysin yhteensopivat plasman kanssa. Liuoksissa on farmaseuttisten standardien mukaiset endotoksiinipitoisuudet <0.05UI/ml. Vakaa ja optimaalinen pH. Anumarissa NanoPen Nanoneulaus -hoito tehdään hygieenisillä työtavoilla aseptisesti korkeatasoisessa ympäristössä.

NanoPen-neulaushoitoa voi tehdä ympäri vuoden!


Nanoneulauksen kontraindikaatiot:

  • Aktiivivaiheessa oleva akne tai Roaccutan-lääkitys viimeisen puolen vuoden aikana
  • Ekseema, dermatiitti tai ihottuma
  • Kehon tai ihon jatkuva infektio
  • Raskaus ja imetys
  • Tulehdusvaiheessa oleva ruusufinni tai aktiivinen herpes
  • Epilepsia tai vakava diabetes – verensokerin oltava vakaa
  • Taipumus keloidiarpiin eli arven liikakasvuun
  • Verenohennuslääkitys
  • Täyteainehoidoista tulee olla vähintään 2 viikkoa ennen hoitoa