PRX-T33 BIOREVITALISAATIO 2.0

PRX-T33-2.0 on uuden sukupolven biorevitalisaatiohoito

PRX-T33 biorevitalisaatio on kuin tehty Anumarin +35-vuotiaille asiakkaille, jotka haluavat tuloksia ja tehoa ilman pitkää toipumisaikaa, pistoksia tai laitteita. PRX-T33 tehokosteuttaa ihoa ja tasoittaa sen väriä sekä lievittää ennenaikaisia ikämuutoksia, kuten ryppyjä,  juonteita ja pigmenttiläiskiä. Hoidon tuloksena laajentuneet ihohuokoset pienenevät ja ihon heleä eloisuus palautuu. Varttuneemmilla asiakkailla kasvojen, kaulan ja decolleteen veltostunut iho napakoituu. 

Miten PRX-T33-2.0 hoito toimii

PRX-T33-hoito stimuloi ihon toimintoja ja kollageenin tuotantoa hallitun stressireaktion kautta. Vaikutuksen saavat aikaan trikloorietikkahapon (TCA), miedon vetyperoksidin ja kojichapon yhdistelmä. TCA:ta on tähän asti käytetty esteettisessä ihonhoidossa lähinnä kuorivan vaikutuksensa vuoksi. Se on kuitenkin myös biorevitalisoiva aine, joka stimuloi ihon toimintoja ja kasvutekijöitä dermiksessä. PRXT-33:n patentoitu koostumus yhdistää TCA:n kuorivuuden ja biostimuloinnin ilman TCA:lle ominaista ihon frostingia. Tämä saadaan aikaan uudenlaisella tavalla hyödyntää vetyperoksidia, mikä korostaa TCA:n positiivisia ja estää negatiivisia vaikutuksia. Kojichappo ehkäisee pigmenttimuutoksia ja estää tyrosinaasia tasoittaen ihonväriä.

Mitä PRX-T33-2.0 hoidossa tapahtuu

Manuaalisesti tehtävä PRX-T33-hoito alkaa käsittelyyn valmistavalla alkupuhdistuksella. Tämän jälkeen iho käsitellään useammalla hoitoliuoskerroksella erikoishierontatekniikkaa käyttäen. Käsittely tuntuu ihossa nipistelynä ja kevyenä kihelmöintinä. Hoidon päättää korjaavan ja kosteuden haihtumista ehkäisevän suojan antavat naamiot, Ice Mask joka sisältää myös rauhoittavaa aloe veraa ja C-vitamiinia,  tai Fruit Mask sisältäen kurkkua, mansikkaa,banaania, fytiinihappoa ja mantelihappoa. Kasvoille suihkutetaan antiseptinen, korjaava WiQo Booster Post-Treatmet- hopeasuihke. Hoitoalueen laajuuden mukaan käsittely kestää 30-40 minuuttia. 


Milloin ja kuinka usein PRX-T33-2.0 sopii

PRX-T33 voidaan tehdä ihon toimintaa yksittäin buustaavana hoitona. Sarjahoito uudistaa ihoa pitkäjänteisesti ja nousujohtoisesti, ja edistää tehokkaasti uuden kollageenin muodostumista. Hoitosarjan pituus on 4-6 kertaa, joiden jaksotus määritellään asiakkaan mukaan. Hoito-ohjelma jatkuu aina kotona ihon pH-arvoa manipuloivilla ja tuloksia tehostavilla WiQo-tuotteilla. WiQo Smoothing Face Fluid (30 ml) ja WiQo Moisturising Face Cream (50 ml) -paketti maksaa hoidon yhteydessä 160 € . PRX-T33 ei herkistä ihoa auringolle, joten hoito sopii ympäri vuoden. 

Kun haluat kokeilla PRX- T33 biorevilisaatiohoitoa ilman sarjahoitosuunnitelmaa, voit valita kertahoidon johon sisältyy pieni mini-kit jolla jatketaan kotihoitoa muutamia päiviä.

 


PRX-T33-kontraindikaatiot

• Ärtynyt iho
• Tali-ihottuma
• Kojichappo-allergia
• Raskaus ja imetys
• Aktiivinen iho- ja/tai herpestulehdus
• Mykerökukka-allergia
• Tuoksuyliherkkyys / hajusteallergia