Environ

Maailman johtava A-vitamiinibrändi

Environ on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu hoitomenetelmä ja eräs alan johtavista ammattisarjoista. Environ-menetelmään kuuluvat huipputehokkaat A-vitamiinituotteet ja niiden imeytymistä tehostavat hoidot. Korkealuokkaisen A-vitamiinin vaikutusta Environissa tuetaan muilla tehokkailla aktiiviaineilla, kuten C- ja E-vitamiineilla ja antiage-peptideillä.


Ainutlaatuiset A-vitamiiniportaat

A-vitamiini on kosmetiikassa ainutlaatuinen aktiiviaine, joka tutkitusti hidastaa ihon ikääntymistä. A-vitamiini muuttaa ihoa myös vahvemmaksi, joustavammaksi, kirkkaammaksi ja tasaisemman väriseksi ja auttaa ihon rasvoittuvuuteen. Jotta A-vitamiini saa ihossa aikaan konkreettisia muutoksia, sitä pitää käyttää suuria pitoisuuksia. Tämä aiheuttaa lähes aina punoittavan ja kutiavan A-vitamiinireaktion. Environin ainutlaatuinen A-vitamiinisiedätys totuttaa ihon A-vitamiiniin asteittain nousevia portaita pitkin. AVST-tasoilla 1 ja 2 ihon A-vitamiinireseptoreja herätellään matalilla pitoisuuksilla. AVST 3 -voiteessa A- ja C-vitamiinipitoisuudet lisääntyvät ja tehoa tuetaan peptideillä. AVST 4 ja 5 saavat aikaan todellisia tuloksia erittäin korkeiden vitamiinipitoisuuksien ja vahvojen peptidien voimalla.


Pidetty ja palkittu ammattibrändi

Ihossa selvästi nähtävien tulosten vuoksi asiakkaat sitoutuvat Environiin hyvin vahvasti. Environ-tuotteet ovat saaneet monia kansainvälisiä tunnustuksia ja sarjan kehittäjä, eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Ferdandes on yksi maailman johtavista A-vitamiiniasiantuntijoista. Toisin kuten itsehoitokosmetiikkaa, Environ-tuotteita ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista tai taxfreestä. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus ja Environ-tuotteita myyvät vain koulutetut Environ-ammattilaiset.