Environ

Johtava A-vitamiinisarja

Environ on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu hoitomenetelmä ja eräs alan johtavista ammattisarjoista. Environ-menetelmään kuuluvat portaittain tehostuvat A-vitamiinituotteet ja niiden imeytymistä tehostavat hoidot. Korkealuokkaisen ja puhtaan A-vitamiinin vaikutusta Environissa tuetaan muilla tehokkailla aktiiviaineilla, kuten C- ja E-vitamiineilla ja antiage-peptideillä.

Ainutlaatuiset A-vitamiiniportaat

A-vitamiini on kosmetiikassa ainutlaatuinen aktiiviaine, joka pystyy tutkitusti hidastamaan ihon ikääntymistä. A-vitamiini muuttaa ihoa myös vahvemmaksi, joustavammaksi, kirkkaammaksi ja tasaisemman väriseksi ja auttaa ihon rasvoittuvuudesta johtuviin ongelmiin.

Jotta A-vitamiini saa ihossa aikaan konkreettisia muutoksia, sitä pitää käyttää suuria pitoisuuksia. Tämä aiheuttaa lähes kaikille punoittavan ja kutiavan A-vitamiinireaktion.

Environin kehittämä ainutlaatuinen A-vitamiinisiedätys totuttaa ihon A-vitamiiniin asteittain nousevia portaita pitkin. Esimerkiksi Environ AVST-voiteiden tasoilla ja 2 ihon A-vitamiinireseptoreja herätellään matalien vitamiinipitoisuuksien avulla. AVST 3 -voiteessa A- ja C-vitamiinipitoisuudet lisääntyvät ja niiden vaikutusta tuetaan peptideillä. AVST 4 ja 5 -voiteet saavat aikaan todellisia tuloksia erittäin korkeiden vitamiinipitoisuuksien ja vahvojen peptidien voimalla.

Pidetty ja palkittu ammattibrändi

Ihossa selvästi nähtävien tulosten vuoksi asiakkaat sitoutuvat Environiin hyvin vahvasti. Environ-tuotteet ovat saaneet myös monia kansainvälisiä tunnustuksia ja sarjan kehittäjä, eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Ferdandes on yksi maailman johtavista A-vitamiiniasiantuntijoista. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environ-tuotteita ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista, taxfreestä tai verkosta. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus ja Environ-tuotteita myyvät siksi vain koulutetut Environ-ammattilaiset.