Environ

Environ on maailman tehokkain A-vitamiinisarja, jota saavat myydä vain koulutetut Environ-ammattilaiset. Anumarissa sinua palvelee heistä maamme pitkäaikaisin ja kokenein, SKY-erikoiskosmetologi Helena Lapinkaira. Environ-tuotteiden voimakkuutta nostetaan sitä mukaa, kun iho tottuu A-vitamiiniin. Sietokyvyn tulkinta vaatii osaamista, mutta takaa yksilöllisen hoitovasteen ja turvalliset tulokset. Lue lisää Environista.

Uusi asiakas

Näin ostat: Environ-tuotevalinnat edellyttävät aina konsultaatiota. Jos olet uusi Environ-käyttäjä, etkä pääse Anumariin henkilökohtaisesti, ota yhteyttä tästä. Varmistetaan ensin virtuaalisesti, että saat ihollesi täydellisesti sopivat Environ-tuotteet.

Kokenut asiakas

Näin ostat: Kokeneet Environ-asiakkaat voivat poimia jo aiemmin käyttämiään tuotteita suoraan ostoskoriinsa. Tässä vaiheessa voit lähettää meille myös kysymyksiä tai yhteydenottopyynnön tästä. Kun kaikki on kunnossa, sinulle lisätään osto-oikeus. Huomaathan, sinun tulee kirjautua sisään ja ulos, jotta oikeudet päivittyvät.

Huomaathan, jotta voit saada oikeudet ostoihin, tulee sinun rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi. Voit tehdä sen tästä.

  • Perushoito

    Nämä Environ-tuotteet palauttavat ihon luonnollisen A-vitamiinitasapainon, nuorekkuuden ja hyvinvoinnin asteittain nousevia portaita pitkin.
  • Tehostajat

    Kun perustason A-vitamiinihoito on kunnossa, ja tahdot lisää tuloksia, löytyvät ratkaisut näiltä hyllyiltä. Osaa tuotteista voi käyttää ilman aiempaa A-kokemusta.