NUMBER75 Kollageeni Gold iholle, hiuksille ja kynsille 100g täyttöpussi | Ravintolisä

No75- Kollageeni Gold valmiste sisältää tutkittuja hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin vaikuttavia ainesosia hydrolisoitua kollageenia, rautaa, sinkkiä, L-kysteiinia, biotiinia, pantoteenihappoa, C-vitamiinia ja peltokorteuutetta.

No75- kollageenivalmiste on säilöntäaineeton, lisäaineeton, sokeriton, hiivaton, gluteiiniton eikä sisällä pintakäsittelyaineita.

Kollageeni tunnetaan parhaiten ihon rakennusaineena, mutta se on tärkeää myös hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Kollageenin on todettu tukevan ja lisäävän hiusten kasvulle tärkeiden ja hiusten vähentymistä ehkäisevien proteiinien muodostumista. Kollageenin määrä vähenee iän myötä, jonka seurauksena hiukset alkavat haurastua, ohentua ja menettää kiiltoaan. Vastaavia muutoksia tapahtuu myös kynsissä.

Aktiiviaineet

• Rauta- auttaa hapen kuljetuksessa elimistössä, vaikuttaa hiuksiin vahvistamalla niitä, sekä auttaa terveiden hiusten kasvussa.
• Hydrolysoitu Kollageeni- Hydrolysoitu Kollageeni on biologisesti aktiivista kollageenia, pitkän valmistusprosessin tuloksena syntyvää luonnollista, erittäin hienojakoista ja kevyttä proteiinipitoista jauhetta, joka imeytyy elimistössä aminohapoiksi ja bioaktiivisiksi kollageenipeptideiksi.
• Sinkki- välttämätön osatekijä proteiinien muodostumisprosesseissa ja solujen uudistamisessa. Edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaaleina.
• L- kysteiini- aminohappo ja keskeinen ainesosa pitämään yllä hiusten ja kynsien rakennetta. Tarvitaan hiusten tärkeimmän proteiinin ja keratiinin muodostumiseen, toimimalla yhdistäen yksittäiset keratiinikuidut hiukseksi.
•Biotiini (B7-vitamiini) ja (Pantoteenihappoa (B5-vitamiini). B- vitamiinit auttavat muun muassa kuljettamaan happea ja ravinteita päänahkaan ja hiustuppeen tukien hiusten kasvua. Biotiini edesauttaa keratiinin muodostumisessa.
• C- vitamiini- edistää kollageenin ja raudan imeytymistä elimistöön.
• Peltokorteuute- toimii antioksidanttina ja edistää verenkiertoa auttaen päänahan ja hiustupen hyvinvointia. Sisältää seleeniä ja piitä jotka ovat välttämättömiä hivenaineita hiusten ja kynsien hyvinvoinnille.
• Biotiinin ja sinkin terveysväittämät vaikutuksista hiusten ja kynsien normaaleina pysymiseen on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen ( EFSA).

Käyttöohje

Annostus: Teelusikallinen n. 2,9 g sekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos / päivä. Annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä. Säilyy avaamisen jälkeen kolme kuukautta Huoneenlämmössä purkki suljettuna. Suojattava suoralta auringolta. 

  • Ei lasten ulottuville.

Avainsanat

Number75 Kollageeni Gold Iho Kynnet Hiukset

Haluatko uutiskirjeen Anumarin tärkeimmistä tapahtumista, uutuuksista ja eduista? Jätä sähköpostiosoitteesi* kenttään.