NUMBER75 Kollageeni Gold iholle , hiuksille ja kynsille 100 g purkki | Ravintolisä

No75- Kollageeni Gold valmiste sisältää tutkitusti hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin vaikuttavia ainesosia hydrolisoitua kollageenia, rautaa, sinkkiä, L- kysteiiniä, biotiinia, pantoteenihappoa , C- vitamiinia ja peltokorteuutetta.

Kollageeni tunnetaan parhaiten ihon rakennusaineena, mutta se on tärkeää myös hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Kollageenin on todettu tukevan ja lisäävän hiusten kasvulle tärkeiden ja hiusten vähentymistä ehkäisevien proteiinien muodostumista. Sen on myös todettu auttavan kosteuttamaan kuivia ja hauraita hiuksia ja kynsiä. Kollageenin määrä vähenee iän myötä, jonka seurauksena hiukset alkavat haurastua, ohentua ja menettää kiiltoaan. Vastaavia muutoksia tapahtuu myös kynsissä.

Aktiiviaineet

• Hydrolisoitu Kollageeni- biologisesti aktiivista kollageenia, pitkän valmistusprosessin tuloksena syntyvää luonnollista, erittäin hienojakoista ja kevyttä proteiinipitoista jauhetta, joka imeytyy elimistössä aminohapoiksi ja bioaktiivisiksi kollageenipeptideiksi.
• Rauta - auttaa hapen kuljetuksessa elimistössä, vaikuttaa hiuksiin vahvistamalla niitä ja auttaa terveiden hiusten kasvussa.
• Sinkki - välttämätön osatekijä proteiinien muodostumisprosesseissa ja solujen uudistumisessa. Edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaaleina.
• L-kysteiini - aminohappo ja keskeinen ainesosa pitämään yllä hiusten ja kynsien rakennetta. Tarvitaan hiusten tärkeimmän proteiinin, keratiinin muodostumiseen ja se toimii yhdistäen yksittäiset keratiinikuidut hiukseksi.
• Bioteeni (B-7 vitamiini) ja pantoteenihappo (B-5 vitamiini) - B-vitamiinit auttavat muun muassa kuljettamaan happea ja ravinteita päänahkaan ja hiustuppeen tukien hiusten kasvua. Biotiini lisäksi edesauttaa keratiinin muodostumisessa.
• C- vitamiini - edistää kollageenin muodostumista ja raudan imeytymistä elimistöön.
• Peltokorteuute - toimii antioksidanttina ja edistää verenkiertoa auttaen päänahan ja hiustupen hyvinvointia. Sisältää seleeniä ja kaikista kasveista eniten piitä, jotka ovat välttämättömiä hivenaineita hiusten ja kynsien hyvinvoinnille.
• Biotiinin ja sinkin terveysväittämät vaikutuksista hiusten ja kynsien normaaleina pysymiseen on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA).

Käyttöohje

Annostus: Teelusikallinen n. 2,9 g sekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos / päivä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä. Säilyy avaamisen jälkeen kolme kuukautta huoneenlämmössä purkki suljettuna. Suojattava suoralta auringolta. 

  • Ei lasten ulottuville.

Avainsanat

Number75 Kollageeni Gold Iho Hiukset Kynnet

Haluatko uutiskirjeen Anumarin tärkeimmistä tapahtumista, uutuuksista ja eduista? Jätä sähköpostiosoitteesi* kenttään.