PRX-T33 VIIDEN kerran biorevilisaatio-sarjahoito + normaalikokoiset kotihoitotuotteet

PRX-T33 on uuden sukupolven bioreviliisaatiohoito. Ilman pistoksia tai laitteita tehtävä anti age- hoito lievittää ryppyjä, juonteita ja pigmenttimuutoksia ja napakoittaa ihoa.

PRX-T33-biorevilisaatiohoidon anti age- tulokset ovat hämmästyttävän nopeita ja loistavia!

PRX- hoito stimuloi ihon toimintoja ja kollageenin tuotantoa hallitun stressireaktio kautta.


Aktiiviaineet

•TCA- happo 33%
• Kojic- happo 5%
• Vetyperoxidi

Käyttöohje

PRX- T33- hoito stimuloi ihon toimintoja stressireaktionnkautta. Vaikutuksen saavat aikaan trikloorietikkahapon (TCA), miedon vetyperoksidin ja kojichapon yhdistelmä.
Sarjahoitoon sisältyvät ja sarjahoidon aikana käytettävät kotihoitotuotteet:

  • WiQo Nourishing and Moisturizing Cream Dry Skin- hoitovoide toimii palauttavana hoitovoiteena PRX-T33- hoidon jälkeen. Sen sisältämät antioksidanttiset kasviöljyt ja vitamiinit vahvistavat ulkoisten ympäristötekijöiden rasittamaa ihoa. Tuotetta levitetään aamuin illoin kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.
  • Tasoittava WiQo Smoothing Face Fluid- emulsio sopii kaikille ihotyypeille. Tuotetta käytetään iltaisin PRX-T33- hoidon jälkeen, jotta hoidon vaikutuksia voidaan jatkaa ja ylläpitää. Tuotetta levitetään sen matalan ph:n johdosta vähintään 30 minuuttia ennen muita tuotteita.

Avainsanat

PRX-T33 kasvohoito Tehokas kasvohoito Biorevilisaatiohoito kasvoille Kasvojen kemiallinen kuorinta PRX-T33 Lääkinnällinen laite

Haluatko uutiskirjeen Anumarin tärkeimmistä tapahtumista, uutuuksista ja eduista? Jätä sähköpostiosoitteesi* kenttään.